amigda.ru

Lumea animală unică din Antarctica

Ce animale trăiesc în AntarcticaAntarctica este diferită de alte continente. Acesta este unul dintre colțurile cele mai reci ale lumii, unde temperatura este extrem de scăzută. Aerul aici este foarte uscat, rece? și, cu excepția pinguinilor și a sigiliilor, alte animale terestre din această zonă sunt aproape imposibil de văzut. Pe insule puteți găsi mai multe soiuri de viermi, fluturi fără aripi (fără zbor) și raci. Printre păsări, ploverul și calul sunt considerate cele mai faimoase.

Lumea animală a Antarcticii

Vara, aceste păsări vin aici:

  • albatrosii;
  • Gull;
  • petredes și altele.

Toți ceilalți locuitori ai Antarcticii trăiesc în ocean. Această zonă este caracterizată de un număr mare de prădători care, în ciuda capacului de zăpadă, supraviețuiesc perfect, vânează și își iau mâncarea. Diferitele mamifere trăiesc aici, braconierii practic nu există pe teritoriu, iar cei care locuiesc aici sunt vechi, nu locuitori noi. Sigiliile sunt animale de pradă din familia pinipedelor. Un strat gros de grăsime îi ajută să reziste înghețurilor feroce din această regiune. În zonele de apă din Antarctica, multe specii de sigilii trăiesc:

  1. Weddell;
  2. Ross;
  3. crabeater;
  4. sudul elefantului de sud.

Weddell Seal

Lumea animală a AntarcticiiUnul dintre locuitori Acest continent glacial este sigiliul Weddell. James Wadella este comandantul unei expediții industriale, precum și un rezident al acestui continent, în a cărui onoare a fost numit acest animal. Această fiară are o față foarte zâmbitoare plăcută, dar nu este atât de atrăgătoare cu ochii înclinării pisicilor și cu un zâmbet, așa cum strigă puternic că emite de pe fundul mării în timpul sezonului de împerechere.

Femelele și masculii au aceeași dimensiune și, desigur, ele sunt felul de sigilii care pot da naștere la două dintr-o dată. Se prezintă în lumina embrionilor după trei săptămâni și o lună și jumătate cântărește o sută de kilograme. Puii sunt născuți pe coasta, mama cu puțin timp înainte de livrare merge la țărm și după naștere până la sfârșitul perioadei de alăptare rămâne cu catelusul nou apărut pe plajă, dar după lapte hrănire femela eliberează fetusului o viață independentă.

Această specie de mamifere din cauza lipsei aerului prin ghețari, dinții își pierd amprenta și se rup. Astfel, animalele pierd oportunitatea de a mânca în mod normal și au o durată de viață de cel mult douăzeci de ani. Marea devine cel mai fiabil loc de reședință permanentă, sigiliile expun doar nările lor din apă. Trebuie remarcat faptul că, în ciuda acestui fapt, sigiliile nu-i plac țările, dușmanii lor sunt leoparzi de mare, care îi găsesc și îi ucid pe cei din urmă.

Se pare că pe țărmuri se vede mult mai rău decât sub apă, foarte prietenos cu oamenii pe care îi întâlnesc, precum și cu animalele care locuiesc cu ei în vecinătate. Oamenii se observă în cazul unei comunicări foarte strânse, se așează pe teren și salută oamenii, ca și cum ar fi să spună "salut". În timpul iernii, suprafața gheții nu iese, ceea ce este asociat cu înghețurile severe care domnesc în această zonă. Sigiliile vorbesc unul cu celălalt, mângâind și căscând.

Sigiliul lui Ross

Animale unice din AntarcticaRoss din familia mamiferelor și este unul dintre sigiliile reale. Este numit după cercetătorul american Ross. În mărime, este din familia celor mai mici sigilii antarctice. Corpul lor de-a lungul lungimii ajunge la o dimensiune de doi metri. Aceste animale au o cantitate mare de grăsimi și își ascund capul în acest strat gros de grăsimi pentru a se putea proteja de înghețuri severe. Sigiliile sunt foarte bune scufundați și înotați la viteze mari și vânați pentru pești mici. Această specie de sigilii trăiește, ca cea anterioară, cam douăzeci de ani.

Ei nu trăiesc în grupuri, ci, dimpotrivă, preferă să trăiască singuri. Este gras și arată ca un butoi, el locuiește în locuri inaccesibile oamenilor. Acest pradator cântă melodios. Limbajul său este de neînțeles pentru mulți, dar este bine cunoscut congenerilor săi. Îi place să mănânce caracatițe și alte mamifere.

Crabtail Seal

Crabed - una dintre cele mai comune specii în lume și aparține familiei adevăratelor sigilii. Ele sunt subțiri, fețele lor sunt ușor alungite și subțiri. Ele sunt de culoare maro, dar după moluție sunt de culoare crem-alb. Crabi sunt de patru ori greutatea tuturor celorlalte sigilii. Deși numele are cuvântul crab, dar în mâncarea lor nu le utilizează deloc, aceste animale din Antarctica tind să mănânce pește.

Puii lor se nasc in toamna si pana la sfarsitul hranei cu lapte greutatea lor ajunge pana la 110 kilograme. Masculul în timpul hrănirii catelului stă pe suprafața gheții și nu permite să se apropie de femele până la sfârșitul hrănirii. Se hrănesc cu două sau trei săptămâni, se adaugă câte patru kilograme pe zi. Sigiliile sari de la ghearele de gheata foarte abil si se arunca cu capul in apa. Oamenii de stiinta sugereaza ca aceasta dexteritate este legata de faptul ca crabheads-ul se protejeaza de pradatorii care le ataca. Îngrijesteti copiii lor timp de noua luni.

Mori și trăiesc pe podeaua oceanului, ca și prădătorii anteriori, cam douăzeci de ani.

Elefant de mare

Ce animale din AntarcticaExistă două tipuri de sigilii elefant: nord și sud. Nordul diferă de sud printr-un trunchi mai îngust și mai sudic. Datorită numărului mare de vânătorii la un moment dat tipul de nord aproape a dispărut de pe fața pământului. Interzicerea pescuitului pe acest teritoriu a contribuit la restabilirea numărului acestor elefanți. Soiul sudic a fost, de asemenea, supus pescuitului puternic: ei au fost uciși nemiloși. Dar acum sunt protejați.

Elefanții de mare, datorită prezenței unui proces asemănător trunchiului unui elefant, care începe să crească în ele de cei opt ani de viață, au numele lor. Corpul lor este gros, capul este mic comparativ cu corpul, au aripioare în loc de membre. Ei trăiesc pe uscat, dar datorită obezității corpului lor este foarte dificil să se miște și preferă să doarmă mai mult. Ei dorm foarte strâns și în timpul somnului fac sforăi puternice. Ei dorm sub soare și nu-i place să fie treziți. În cazul încercărilor de a le ridica dintr-un vis, aceștia pot să lovească puternic sau să lovească cu o piatră.

Această specie de prădător cea mai mare parte a vieții sale petrece în apă și merge la teren doar pentru împerechere. În acest moment se adună în grupuri, iar tot restul timpului preferă să trăiască singuri. Elefanții de mare datorită greutății greutății lor pentru hrană se pot scufunda până la o adâncime de 1400 de metri și pot rămâne sub apă suficient de mult timp. Mănâncă pește, în stomac au nuca de digerat. Au pielea groasă și părul scurt. Femelele și masculii din această specie sunt foarte diferite și sunt cele mai mari dintre pinipedine și printre sigilii. Acest tip de animale dau naștere unui pui.

După ce am descris câteva fapte din viața de pinipede, putem trage concluziile următoare: în ciuda diferențelor tangibile de dimensiune, ele trăiesc prin aceleași reguli de viață. Înclinate la fel, cu excepția unui elefant de mare, al cărui cap este mai mic decât trunchiul.

Pinipodii își petrec timpul pe pământ, dar, de fapt, sunt marini, deoarece se hrănesc cu apă. Aici se găsesc elefanții pentru hrană:

  • pește;
  • crustacee;
  • crustacee.

Toți elefanții marini sunt mai adaptați la viața în apă decât pe uscat, sunt înotători excelenți, înoată, de regulă, capetele din față. Cel mai mare dintre toate este sigiliul crab-seal, care iese pe gheață și îi place să stea pe el. El este atât de inteligent pe gheață încât nu toți îl puteau prinde. Această specie se simte în siguranță pe uscat, pentru că balenele ucigașe vin adesea aici.

Animalele din această serie au o vedere slabă, pentru că își petrec cea mai mare parte a vieții în mare, simțul lor de miros este bun datorită vibrissae, pe care toți pinampele au.

pinguini

Pinguinii din AntarcticaPinguinii sunt o rasă de păsări, care locuiesc pe teritoriul Antarcticii. Acestea sunt cele mai frecvente și mai populare dintre toate zboară, care locuiesc pe teritoriul Antarcticii. Pinguinii, ca și alte animale terestre care locuiesc în ghețari, își iau mâncarea în apă, se aruncă în adâncuri și mănâncă pești mici și krill.

Luați în considerare și comparați pinguinii imperiali și adele.

Adele este o specie care are atât spate cât și cap și gât în ​​negru. Acestia cresc pe uscat si petrec restul timpului in apa. Bărbații pregătesc locuri pentru împerechere, după care femelele își incubă ouăle. În timpul perioadei de incubație a femelei Nu mâncați și pierdeți jumătate din greutate.

Pinguinii imperiali

Descrierea animalelorCea mai mare dimensiune sunt cele imperiale. Acest tip de pinguini este foarte ciudat în mișcări și menține echilibrul cu ajutorul lor. Mutarea pe uscat ajută labele lor.

Dar în apă sunt scafandri excelenți și își găsesc foarte trist modul de trai. Pe pământ le puteți întâlni singuri, dar mai des în perechi. Când vedeți pe țărm, le puteți compara cu oamenii care se plimba și discuta probleme foarte importante. Vara petrece în mare, iar iarna dobândesc descendenți.

Pinguinii imperiali atunci când aleg o pereche sunt odnolyubov, iar printre un număr mare de femele, bărbații strigă și aleg o pereche, dar după alegerea ei nu se schimbă niciodată. Ouale sunt plantate mai întâi de către bărbați, iar după aceea - deja femele. Femelele imperiale, ca și adelisii, nu se mănâncă în timpul hrănirii și pierd, de asemenea, multă greutate.

Din marea majoritate a păsărilor ele diferă prin faptul că, atunci când merg pe jos, își păstrează poziția foarte liniștită și par a fi oameni importanți și bine îmbrăcați. Ei merg încet, ciudat și, surprinzător, zboară foarte ușor peste apă.

Pinguinii aparțin grupului acelor animale în care viața este constant amenințată din cauza abundenței dușmanilor. Ele sunt în primul rând oameni care le distrug adesea, și niște prădători de tip petrul. Embrionii mor adesea din cauza alimentelor insuficiente.

Pinguinii sunt animale inteligente, cu picioare scurte, cu gât foarte lung, cu pene cu cântare. Ei au un cioc mare, dar capul lor este destul de mic.

Pinguinii se află în stadiul de dispariție, populația lor a scăzut brusc datorită topirii gheții, deoarece habitatele lor sunt distruse, iar resursele alimentare devin tot mai mici și mai mici.

Antarctica este țara eternei rece, înghețului, vântului puternic, gheții și zăpezii. Iar creaturile care trăiesc pe teritoriul ei sunt foarte neobișnuite din cauza condițiilor climatice dure.

În Antarctica oamenii nu trăiesc permanent, prin statut nu aparțin nici unui stat. Oamenii de știință din toate părțile lumii vin aici pentru cercetare, și numai în acest caz tăcerea continentului este încălcată. Este colțul cel mai frig al lumii și al continentului Pământului, are cea mai mică temperatură înregistrată.

Această parte a lumii este un loc de supraviețuire. Animalele din Antarctica sunt foarte puternice și formidabile, dar, în ciuda acestui fapt, trăiesc aici - înseamnă a lupta și a supraviețui. Predatorii care locuiesc aici conduc lupte feroce cu dușmanii lor, dar în locurile lor de reședință sunt prietenoși și foarte îngrijiți. Această zonă servește ca un habitat pentru multe animale. Ea este superba si frumoasa, in ciuda tuturor dificultatilor legate de conditiile de trai.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Familie de feline - specii de animaleFamilie de feline - specii de animale
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Structura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzațieStructura sistemului nervos și excretor al păsărilor. Organe de senzație
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Lumea animală a deșertului. Caracteristicile animalelor care trăiesc în deșerturiLumea animală a deșertului. Caracteristicile animalelor care trăiesc în deșerturi
Animale mamifere dăunătoare: descriere și specieAnimale mamifere dăunătoare: descriere și specie
» » Lumea animală unică din Antarctica
© 2018 amigda.ru