amigda.ru

Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia

Păsări de un heron griFlora și fauna includ o varietate de ființe vii diferite, pentru care este o plăcere să urmăriți. Fiecare animal este unic în felul său, fiecare pasăre are propriul său caracter, are propriile obiceiuri. Predatori, ierbivore, păsări mari, insecte mici - toate coexistă pașnic unul cu celălalt. Păsările mari ridică respect, în ciuda dimensiunii lor, majoritatea sunt vânători foarte frumoși și frumoși. La astfel de pot fi atribuite și heron.

descriere

Eroonul gri este considerat a fi un vânător inteligent, ea este precaută și nu pierde vigilența. De la eron este aristocratic, probabil datorită aspectului său. Este o pasăre destul de mare, cu membre lungi. Pasărea cu puii de câmp cântărește aproximativ 2 kg, în jur de 100 cm înălțime, aripile sunt de aproximativ 2 metri.

Zborul eonului griTrunchiul acestei păsări este raționalizat, mare, cu un cadru muscular bine dezvoltat. Culoarea penei este alb-gri. Abdomen de culoare neagră. Capul este ușor alungit, cu un cioc lung și puternic de culoare galben-roz. Ciocul servește simultan atât nasul cât și gura. Pe spatele capului se află o creastă neagră, frumos așezată ca un colac. Gâtul este puternic, dar flexibil, acoperit cu pene de culoare gri. Membrele sunt drepte și puternice, cu o nuanță roz.

Zestrea se referă la familia de eroni, la genul de eroni. Adesea mă confund cu o barză, ele sunt într-adevăr legate de o rudă îndepărtată.

Tipuri de eroi

Zaplely din lume au aproximativ 31 de specii, aici sunt cele mai faimoase:

  • tigru britanic;
  • tigru strivit;
  • forestiere;
  • zebră;
  • gri;
  • gigantic;
  • roșu;
  • mare alb;
  • alb cărbunăreasă;

Nud tigru un reprezentant al acestei rase este considerată o pasăre mare, creșterea acestuia ajunge la aproximativ 80 cm, greutate aproximativ 6 kg. Distribuit în unele zone din America, Columbia. Seamănă cu o pasăre mare cu penaj gri, cu dungi negre. În alimente se folosesc pești, raci și broaște.

Striped Tiger Heron păsări mijlocii, o creștere de aproximativ 62 cm, cântărind aproximativ 4-4,5 kg. Seamănă cu o pasăre cu un penaj plin de culoare, culorile alb-maro predomină. Habitatul este ales de râuri cu un curent puternic, mănâncă pește și insecte.

Zona lui Herongigantic este considerat un reprezentant al acestei specii cea mai mare specie de țar. Lungimea acestei păsări ajunge la un metru și jumătate, iar anvergura aripilor este de aproximativ 230 cm. Coloanele nu se așează niciodată, solitare. Penajul este dominat de nuanțe maro, maro, alb. Ei trăiesc practic pe întreg teritoriul Africii.

Stăpânul roșu ei numesc și cel imperial. Este considerat cel mai strălucit reprezentant al familiei eroilor. Lungimea de aproximativ 84 cm, greutatea este relativ mică, nu mai mult de 1,4 kg. Spatele, părțile și coada acestei rase sunt gri-albastru, abdomenul și pieptul sunt roșu deschis. În alimente utilizează pești, șerpi și insecte.

Pasărea albă lungă în lungime este aproximativ un metru, anvergura aripii este mai mare de 130 cm, greutatea este foarte mică, nu depășește 1 kg. Penajul este de culoare albă de zăpadă, nu are pete străine și impregnări. Cele mai frecvente se întâlnesc în Africa și în Asia tropicală. Mănâncă pește, broaște și mormoloci.

alb cărbunăreasă un reprezentant al acestei specii este considerat o pasăre mare, cu un gât lung. Habitatul este considerat a fi India, Himalaya, nordul Myanmarului. Penajul este predominant alb. Se hrănește cu pești, amfibieni, nu disprețuiesc larve de insecte.

habitat

Aceste păsări se găsesc pe aproape toate continentele, cu excepția regiunilor Antantis și circumpolare. Mai presus de toate, un iubitor de pește și broaște îi plac locurile în apropierea rezervoarelor de apă, a locurilor mlaștine, a locurilor, a râurilor îngroșate, a pajiștilor umede. Păsările sunt folosite pentru a trăi în turmele mici. Oile pot conține un număr diferit de persoane, până la o duzină de indivizi din grup. În grupuri dense nu se pierd, se ține separat. Unele specii de eroi trăiesc singure, de exemplu gigantice.

Practic, aceste păsări preferă să trăiască într-o mlaștină, acolo pentru ele sunt create toate condițiile. În vara, eroonul preferă rezervoarele de apă dulce, în timpul iernii, iazuri cu apă sărată inundate.

Egretul alimentarÎn Federația Rusă eronii gri sunt larg răspândiți, Kamchatka și regiunea Kaliningrad sunt considerate a fi habitat. Cel mai adesea există și un erou cu capul roșu, care practic nu diferă de gri.

Pentru a satisface această pasăre este posibil și în străinătate, în Europa, Asia, America, Australia, este chiar în Africa. Aceste păsări sunt extrem de nepretențioase, se adaptează la aproape orice condiții.

Ce mănâncă?

La întrebarea "Ce se hrănește?" există un răspuns rezonabil și clar. Eroonul gri consumă în cea mai mare parte locuitorii acvatici:

  • crustacee;
  • mormoloci;
  • prăji;
  • pești de dimensiuni medii;
  • șerpi;
  • Tritons;
  • șerpi;

Și, de asemenea, reprezentanții acestei rase nu disprețuiesc mici animale cu sânge cald, cum ar fi:

  • rozătoare;
  • moli;
  • pui de pescăruși;

Dieta variază în funcție de habitat și de condițiile meteorologice.

Reproducerea eonului gri

Porumb cu puiJocurile matrimoniale ale eroului gri se încadrează într-un sezon cald, în majoritatea cazurilor în primăvară. Bărbații împart cu grijă teritoriul, fiecare mai târziu protejează. Pentru a atrage o femeie, un bărbat efectuează o cină de nuntă de câteva ori pe zi, apoi un dans de nuntă continuă. Barbatul ridică ciocul și își freacă picioarele.

Acești vânători agitați cuibăresc în principal deasupra solului, pe ramurile inferioare ale copacilor, pe arbuștii pitici. Cuiburile de heron sunt în formă de un convert inversat. În construirea unui cuib, participă atât bărbați, cât și femei.

În două zile, femelele au 4 până la 6 ouă. Cojile au o nuanță verde-albastră neobișnuită. Ambii părinți sunt ouă de incubație. Primul pui este mult mai mare decât ultimul. Ambii pui sunt hrăniți, de asemenea, pui.

O pui se naște slab, dar poate vedea lumea în jur. Puii se inmultesc la varsta de 7 zile, dupa 16 zile se pot ridica.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Ce fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnăCe fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnă
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
African struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lumeAfrican struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lume
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
» » Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
© 2018 amigda.ru